Enexis

Klant
Enexis EBS

Diensten
Concept
Scripts
Productie & Audio Design
Hosting
Video
Content
Verspreiding

Enexis en de energietransitie, wat nu?

De rol van Enexis EBS in de energietransitie.

De transitie naar een duurzame energievoorziening is in volle gang en daarvoor moet het elektriciteitsnetwerk op de schop. De vraag naar netuitbreidingen neemt significant toe. Er is misschien zelfs drie keer zoveel capaciteit nodig dan vóór de energietransitie. Maar het aantal mensen dat bij netbeheerders werkt, kan niet in deze omvang meegroeien. Hoe ga je daar als netbeheerder mee om? Enexis EBS heeft slimme oplossingen bedacht, waarmee wordt geëxperimenteerd op een nieuwe afdeling. Wat die oplossingen precies inhouden, hoor je in deze podcast.

Luister een fragment
Podcast + content

Naast de volledige productie van de podcast – van concept tot audio design – is deze podcast ook op video opgenomen. Daarbij hebben we ook gezorgd voor activatie door audiograms te ontwikkelen voor sociale media.

Luister alle afleveringen
Podcastaflevering 4 als video
Content voor sociale media

Andere projecten