Over De Podcasters

De Podcasters maken en hosten jouw podcast. We hebben jarenlange ervaring in maken van (journalistieke) verhalen en podcastproducties. Ook begrijpen we de technieken achter publicatie en promotie van een podcast.

Sjoerd Arends

Vijf jaar geleden nam Sjoerd zijn eerste audio-interview op en sindsdien is hij niet meer achter de microfoon weg te slaan. Zijn ervaring als journalist komt hierbij goed van pas. Sjoerd deed honderden interviews voor kranten, tijdschriften, websites en zijn boek De Nieuwe Journalist.

Aljo Hartgers

Aljo is mede-eigenaar van De Podcasters en houdt zich bezig met concepten en verkoop. Als ervaren strateeg én podcast-host van diverse podcasts weet hij als geen ander hoe je een podcast ontwikkelt, maakt en vakkundig online verspreidt.

Hoe we werken

De Podcasters is een full service podcast-productiebureau. We kunnen het hele proces voor onze rekening nemen: van idee tot distributie en marketing van je podcast. De meeste opdrachtgevers helpen we met het ontwikkelen van een pakkend podcastformat en de techniek achter opnames en montage. Vervolgens zorgen we voor hosting en voegen we de podcast toe aan de belangrijkste apps. 

Naast de podcast helpen we met geschreven artikelen, content voor sociale media en advies om je podcast een boost te geven binnen je doelgroep.

Neem contact op met Aljo Hartgers van De Podcasters voor meer informatie