Podcast voor overheid

Bij De Podcasters weten we als geen ander een verhaal over te brengen. Zo werken we veel samen met overheid en semi-overheid om het podcastmedium op de juiste manier in te zetten. Met ons team specialisten zorgen we ervoor dat jij het verhaal kan vertellen dat je nodig hebt. Dat kan in onze professionele (video)studio in Arnhem of op elke gewenste locatie. Met onze mobiele video- en podcastset bouwen we in mum van tijd een professionele studio.

strategie

Met onze podcast strategiesessie nemen we je mee in de keuzes voor strategie, concept, doelen en doelgroep. Zo ontstaat er een helder plan dat naadloos aansluit bij jouw organisatie.

opname van audio & video

Onze productie-afdeling neemt je podcast op, waar je maar wilt. Dit doen we met eigen professionele apparatuur. Video erbij? Geen probleem. Zorgeloze en professionele opnames gegarandeerd.

productie

Wat je ook kiest: opnemen in onze professionele (video) studio in Arnhem of op locatie... wij regelen alles. Planning, voorgesprekken, andere afspraken, locatie... Jij hoeft je nergens zorgen over te maken.

publicatie & distributie

Wij uploaden en publiceren je podcast op alle grote platformen: Spotify, Apple Podcasts en Podimo. Zo ben je verzekerd van een soepele lancering. Wij denken ook graag mee over de optimale verspreiding.

Redactie

Onze redacteuren en showrunners regelen alles: sprekers zoeken, voorgesprekken voeren, vragen bedenken en scripts schrijven. Zo bespaar je veel tijd en het zorgt voor een evenwichtig verhaal.

presentatie en interviews

Zorg zelf voor een passende host of we zoeken samen in onze rijke database. Zo is de presentatie altijd gericht op jouw topic en zorgen voor een boeiende en persoonlijke touch.

montage & mastering

Onze editors monteren de opnames snel en professioneel. Audio, sound design en video worden naadloos samengevoegd, met perfecte geluidskwaliteit. Altijd in samenspraak met jou.

wij denken ook aan

Passende muziek, artwork, transcripties, embeddable players, fotografie en social mediacontent. Alles wat je nodig hebt voor de perfecte verspreiding, passend bij jouw organisatie en doelgroep.

Bekijk een aantal cases

Bij podcasts voor overheidsorganisaties houden we altijd rekening met de eisen voor digitale toegankelijkheid. Zo zorgen we voor transcripties van alle afleveringen en ondertiteling bij video-podcasts. Zo doen we dat voor bijvoorbeeld Provincie Gelderland, Enexis en Alliander.