Enexis en de energietransitie, wat nu?

De transitie naar een duurzame energievoorziening is in volle gang en daarvoor moet het elektriciteitsnetwerk op de schop. De vraag naar netuitbreidingen neemt significant toe. Er is misschien zelfs drie keer zoveel capaciteit nodig dan vóór de energietransitie. Maar het aantal mensen dat bij netbeheerders werkt, kan niet in deze omvang meegroeien. Hoe ga je daar als netbeheerder mee om?

Enexis EBS heeft slimme oplossingen bedacht, waarmee wordt geëxperimenteerd op een nieuwe afdeling. Wat die oplossingen precies inhouden, hoor je in deze podcast. De podcast is te beluisteren in alle podcast apps. Daarnaast is een website ontwikkeld. Ook hier zijn de podcasts te beluisteren en te kijken. Daarbij zijn ook relevante en actuele vacatures gekoppeld.

Klant

Enexis EBS

Diensten

Concept
Scripts
Productie & Audio Design
Hosting
Video
Content
Verspreiding

Luister een fragment
Luister alle afleveringen


Videpodcast en social mediacontent

Naast de volledige productie van de podcast – van concept tot audio design – is deze podcast ook op video opgenomen. Daarbij hebben we ook gezorgd voor activatiemiddelen. Door audiograms te ontwikkelen voor sociale media en videosnippets te monteren.

Audiogram voor de promotie van een aflevering
Video’s van de podcast

Van elke podcast is ook een video gemaakt. Uit deze video zijn snippets gemonteerd voor social media. Bekijk alle video’s op het YouTube-kanaal van Enexis Groep.Andere projecten