neem je podcast professioneel op

Podcaststudio Arnhem

Podcast studio’s Arnhem

Zoek je een plek om jouw podcast op te nemen? Je bent van harte welkom in een van onze professionele podcaststudio’s in Arnhem.

 

Deze podcaststudio’s in Arnhem bevinden zich in Podium B30 op Arnhems Buiten. In deze groene omgeving is voldoende parkeergelegenheid en kun je een prachtige wandeling maken met jouw gasten, waarna je één van onze studio’s induikt.

 

Podcast studio huren

Op de begane grond kun je terecht in onze audio only-studio. Wij zorgen voor een opname met hoogwaardige apparatuur, audio-nabewerking en eventueel de montage. Wil je samen aan de slag? Boek een intake.

 

Podcaststudio met video

In de torenkamer van Podium B30 nemen wij jouw video-podcast op. Hierbij schakelen we live tussen de sprekers vanuit drie camerastandpunten. Je kunt kiezen tussen drie opstellingen:

  • ronde tafel (max. 4 personen)
  • bank en fauteuil (max. 3 personen)
  • 2 x fauteuil (max. 2 personen)

Extra aankleding van de ruimte – denk bijvoorbeeld aan planten of banners – is mogelijk in overleg. Achteraf krijg je de videobeelden en de audio-opname. De podcast-audio kun je zelf online zetten of laten hosten door De Podcasters. Wil je samen aan de slag? Boek een intake.

 

Podcast op maat 

Wil je jouw hele podcast-serie professioneel laten ontwikkelen en distribueren? Wij maken een podcastserie op maat, op basis van jouw wensen. We ontwikkelen een format, regelen een passende host, doen voorgesprekken, schrijven scripts, verzorgen opnames, montage én zorgen dat de podcast bij de juiste luisteraars terechtkomt. Hierbij gaan we zoveel mogelijk datagedreven te werk. Wil je samen aan de slag? Boek een intake.

Locatie podcast studio Arnhem