neem je podcast professioneel op

Podcaststudio Arnhem

Podcastopname

Zoek je een plek om jouw podcast op te nemen? Je bent van harte welkom in onze podcaststudio in Arnhem. Je kunt aan tafel zitten met je gasten of ontspannen op een bankje; we richten de studio in op basis van jouw wensen. Wij zorgen voor de opname, audio-nabewerking en eventueel de montage. Wil je samen aan de slag? Boek een intake. 

Podcastopname met video

Wil je een vodcast opnemen? Oftewel: een podcast inclusief videoregistratie? Dat kan! Wij nemen de podcast op en schakelen live tussen de sprekers. Achteraf krijg je de video-beelden en de audio-opname. Uit de video kunnen we eventueel fragmenten knippen voor sociale media. De podcast-audio kun je zelf online zetten of deze laten hosten door De Podcasters. Wil je samen aan de slag? Boek een intake. 

Podcast op maat

Wil je jouw hele podcast professioneel laten ontwikkelen en distribueren? Wij maken een podcastserie op maat, op basis van jouw wensen. We ontwikkelen een format, doen voorgesprekken, schrijven scripts, verzorgen opnames, montage én zorgen dat de podcast bij de juiste luisteraars terechtkomt. Hierbij gaan we zoveel mogelijk datagedreven te werk. Wil je samen aan de slag? Boek een intake.

Podcaststudio Arnhem