jarenlange ervaring met journalistiek en contentmarketing

Over De Podcasters

De Podcasters is een full service podcast-bureau. We werken aan podcast-strategie, podcastproductie en podcast-distributie. Hierbij maken we dankbaar gebruik van de journalistieke ervaring en marketingkennis die we in huis hebben. We werken bovendien met een sterk netwerk van specialisten: interviewers, stemacteurs, ontwerpers en sound designers.

Sjoerd Arends van De Podcasters
Sjoerd Arends

Mede-eigenaar van De Podcasters. Sjoerd ontwikkelt formats voor klanten en leidt de productie van podcastseries in goede banen. Zijn ervaring als journalist komt hierbij goed van pas. Sjoerd deed honderden interviews voor kranten, tijdschriften, websites en zijn boek De Nieuwe Journalist.

Aljo Hartgers

Aljo is mede-eigenaar van De Podcasters en houdt zich bezig met advies en marktontwikkelingen van het podcastlandschap. Als ervaren strateeg én podcast-host van diverse podcasts weet hij als geen ander hoe je een podcast ontwikkelt, maakt en vakkundig online verspreidt.

Aljo Hartgers van De Podcasters
Danny Oosterveer - Expert datagedreven podcasten bij De Podcasters

Danny Oosterveer

Danny is expert datagedreven podcasten. Hij verdiept zich in podcastformats, distributie en analyse. Hiervoor zet hij zijn jarenlange ervaring als marketeer in. Hij is onder andere auteur van het boek Data-bedreven marketing en het studieboek Basisboek data-driven marketing.

Sam Ashton

Verhalenmaker pur sang, content producer en design van artwork en andere producties. 

Martin Kohrman

Opnames begeleiden, monteren van podcasts en fotosessies voor artwork. Martin is dé persoon die jouw podcast van A tot Z begeleidt.

Kasper Koman

Als audio-engineer zorgt Kasper voor de edit en nabewerking van onze audioproducties. Dat resulteert in een kraakheldere podcast die lekker te luisteren is. Daarnaast maakt Kasper jingles en andere audio voor onze producties

Serge van Lieshout

Als audio-editor maakt Serge van elke opname een pareltje. Of het nou een audiotour of podcast is: vanuit concept richting middel is in goede handen bij Serge

Aileen Immink

Aileen is office manager en zorgt voor orde in de chaos. Als spin in het web houdt zij ons kantoor draaiend en ondersteunt ze bij evenementen en administratie.