jarenlange ervaring met journalistiek en contentmarketing

Over De Podcasters

De Podcasters is een full service podcast-bureau. We nemen zo nodig het hele proces voor onze rekening, van idee tot aan de distributie van je podcast-serie. Hierbij maken we dankbaar gebruik van de journalistieke ervaring en marketingkennis die we in huis hebben. We werken bovendien met een sterk netwerk van specialisten: interviewers, stemacteurs, ontwerpers en sound designers.

Sjoerd Arends

Mede-eigenaar van De Podcasters. Sjoerd houdt zich bezig met concepten, formats en het scripten van podcast-afleveringen. Zijn ervaring als journalist komt hierbij goed van pas. Sjoerd deed honderden interviews voor kranten, tijdschriften, websites en zijn boek De Nieuwe Journalist.

Aljo Hartgers

Aljo is mede-eigenaar van De Podcasters en houdt zich bezig met concepten en verkoop. Als ervaren strateeg én podcast-host van diverse podcasts weet hij als geen ander hoe je een podcast ontwikkelt, maakt en vakkundig online verspreidt.
Danny Oosterveer - Expert datagedreven podcasten

Danny Oosterveer

Danny is expert datagedreven podcasten. Hij verdiept zich in podcastformats, distributie en analyse. Hiervoor zet hij zijn jarenlange ervaring als marketeer in. Hij is onder andere auteur van het boek Data-bedreven marketing en het studieboek Basisboek data-driven marketing.