De studiekeuzepodcast van Studiekeuze123

In de podcast van Studiekeuze123 gaat host Myrna samen met diverse gasten in gesprek over hun studiekeuze. Waar lopen ze tegenaan? En van welke tips kun je leren? In dit speelse format werken we aan relevante content voor studiekiezers, twijfelaars en ouders/verzorgers. Samen met fragmenten voor social media en uitgebreide artikelen werken we aan de contentstrategie van Studiekeuze123.

Na een analyse van zoekvragen is de podcastreeks van 9 afleveringen uitgebouwd tot contenthub: van scripts met de juiste onderwerpen en gasten, tot YouTube-video’s en podcasts in élke denkbare podcastapp. Vervolgens zijn fragmenten geselecteerd voor Instagram Reels, YouTube Shorts en TikTok. Door vooraf een contentanalyse en zoekwoordanalyse uit te voeren, helpen we de studiekiezer met de zoektocht naar een passende opleiding.

Klant

Studiekeuze123

Diensten

Data & analyse
Concept
Scripts
Productie & Audio Design
Hosting
Video
Content
Adviestraject

Luister een fragment
Luister alle afleveringen
Videopodcast en socialmediacontent

Naast de volledige productie van de podcast – van concept tot audio design – is deze podcast op video opgenomen. Daarbij hebben we gezorgd voor activatiemiddelen, door audiograms te ontwikkelen voor sociale media en videosnippets te monteren.

Video’s van de podcast

Van elke podcast is een video gemaakt. Uit deze video zijn snippets gemonteerd voor social media, zoals onderstaande Instagram Reels en TikTok-content.

Andere projecten